Delvon Lamarr Organ Trio (USA)

Priporočamo

»Groove stroj« za nepozaben festivalski finale!

Pripravite se na nepozaben zaključek Festivala Lent: na premierni slovenski nastop prihaja »groove stroj«, imenovan Delvon Lamarr Organ Trio (včasih tudi DLO3)! Specializirani za »feel good« glasbo, za smrtno resen spoj vrhunskih pesmi, do znoja prepojenih z najiskrenejšimi funk, soul in groove ritmi in melodijami ter najimenitnejše zabave, ki si jo sploh lahko zamislite! Dodajte ščepec bluesa, brzoprsto igranje kitare à la Jimi Hendrix ter seveda Delvonove Hammond orgle in dobili boste koktejl za dobro počutje! Ko vanj, poleg lastnih skladb, povsem spontano padejo še hiti Curtisa Mayfielda, Michaela Jacksona ali kogar koli drugega, ki se v ustvarjalnem navdihu trenutka zdi primeren, pa dobite koncert, ki se bo zanesljivo vpisal v zgodovino Festivala Lent in se bomo potem vsi tolkli po glavi, ker nismo bili zraven. 

Delvon Lamarr že vrsto let slovi kot eden najbolj priljubljenih organistov, plošče tria pa so se uvrstile v sam vrh številnih glasbenih lestvic po vsem svetu. Brutalno iskreni, neverjetno skromni in brez običajnega alfa-samskega gena, znajo DLO3 pričarati eno najintenzivnejših glasbenih doživetij, na katerih je najpogosteje izgovorjena beseda tisti osvobajajoči »Yeeeeah!«, ki ga potrebujemo na zadnji dan Festivala Lent.


Delvon Lamarr, Hammond orgle
Miles »Smiles« Harris, el. kitare
TBA, bobni

 


∗ JazzLent paket
Pri nakupu 3 ali več vstopnic za različne koncerte programskega sklopa JazzLent velja 20% popust na celotno vrednost nakupa.

*Prireditev bo izvedena v vsakem vremenu. Ker želimo vsem obiskovalcem omogočiti prijetno spremljanje dogodka in dobro vidljivost na oder, odpiranje dežnikov na prizorišču ni dovoljeno. Svetujemo vremenu primerno obutev in oblačila.

Vstopnica za prizorišče Minoriti – Oder Nove KBM vsak večer po končanem koncertu/predstavi velja tudi kot vstopnica za After na Minoritih.

Lokacija

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava