Kupi vstopnico

Po uspešni predstavi z naslovom Zbogom korona, mi gremo na dopust Perica in Robi pripravljata nekaj novega. Njuna druga skupna predstava bo prav tako imela ogromno glasbenih vložkov, za humor in salve smeha pa se nam ob njunih imenih sploh ni treba bati. Zapisan jima je v DNK, z leti pa postajata zgolj in samo boljša.

Perica Jerković je stari znanec lentovskih občinstev. Navduševal je v večerih, ko so z njim na odru stali stari mački slovenske in balkanske komedije. Prav tako se je izkazal tudi s solo predstavami, nazadnje je na našem odru odigral svojo zimzeleno Rojen v Jugi. Podpisal se je še pod projekte Stendap predstavlja: Perica Jerković, Homo Selfiens: Zgodovina selfi butla, Brade, Profesor Kuzman mlajši in Slovenec in pol. Primarno stand up komik deluje tudi kot voditelj, scenarist, igralec, režiser in video producent. S komedijo se ukvarja že od leta 2003, dolgo časa tudi na odru našega festivala.

Robert Petan bo sicer prvič na našem odru in če še niste imeli priložnosti ujeti njegovega koncerta ali zgoraj omenjene komedije, vam toplo priporočamo, da se oglasite v Vetrinjskem dvoru v času Festivala Lent. Stendapovsko-kantavtorski dinamični dvojici se bomo nasmejali v nedeljo, 25. 6.

Smo že omenili, da boste na StandUpLentu eni izmed prvih, ki boste to predstavo videli?

Dodajmo še, da je nedelja prelep dan za obisk komedije na Festivalu Lent. Po »rukerju« prvega festivalskega vikenda, ki smo ga mnogi že vajeni, je smeh več kot dobrodošel za sprostitev pred tednom, ki nas čaka. Nedeljska predstava je tudi primerna za zmenke in podobne večere. Komiki pravijo, da je nedelja nova sobota. 


Perica Jerković in Robert Petan

 

*Prireditev bo izvedena v vsakem vremenu. Ker želimo vsem obiskovalcem omogočiti prijetno spremljanje dogodka in dobro vidljivost na oder, odpiranje dežnikov na prizorišču ni dovoljeno. Svetujemo vremenu primerno obutev in oblačila.

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava