Obeta se nepozabna, drugačna in neponovljiva glasbeno-gledališka predstava, ki bo navdušila majhne in velike!

V predstavi se odvija glasba v živo, saj ima ta poseben čar, ki ga ne more pričarati nobena zgoščenka. Predstava se odvija na zaprašenem starem podstrešju, kjer se s pomočjo poskočnega Dejana, deklice Tinke Violinke, Muzikalčka Martina in Madam Note prebudi čarovnija in obudijo se slovenske otroške ljudske pesmi.

Na dedkovem podstrešju živijo čuvarji pesmic, ki pa brez Violinkinega ključa ne morejo odpreti skrivnostne skrinje, v kateri se skriva neprecenljiv zaklad. Nekega dne pa na podstrešje pokuka Tinka Violinka in s seboj prinese ključ, ki odpira skrinjo. Kaj vse bo našla v njej in kakšna čarovnija se zgodi, ko odklenemo pozabljeno skrivnost, si oglejte v naši najnovejši predstavi, ki vas bo navdušila.

Predstava Pesmice s podstrešja je izvirna, drugačna in nepozabna, saj bo z nami v živo zaigral in zapel poskočni Dejan Dogaja, priljubljeni glasbenik z najvišjo frizuro v Sloveniji. Umetniki Miškinega gledališča bomo ta neprecenljiv občutek povezovanja z glasbo in ustvarjanja čarovnije s pomočjo petja in igranja prinesli tudi k vam. Videti in slišati glasbenika in glasbila v živo, med drugim pa še sami soustvarjati glasbo v predstavi, zaigrati in zapeti s pravljičnimi junaki je posebna izkušnja. 

Naj tudi vas do solz nasmejejo naši pravljični junaki, naj pozabljene otroške ljudske pesmice nežno pobožajo vaša ušesa in naj vam iskriva ter nepozabna zgodba seže do srca.

Trajanje: 40 minut 


Avtor besedila in režije: Miša Gerič Špacapan
Zasedba: Miša Gerič Špacapan, Martin Gerbec, Ana Raščan, Dejan Krajnc

Lokacija

Pokrovitelj dogodka

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava